<
НОВИНИ ДНЯ: Соцопитування: скільки українців підтримують заборону УПЦ МП, а скільки – проти  В Україні хочуть запровадити штрафні бали для водіїв за порушення ПДР – як це працюватиме  Дві ночі поспіль. Синоптики попередили про заморозки в Україні  КНР вклала шалені кошти і тепер їх втрачає: чи зацікавлений Китай у війні Росії проти України  Замахи на Зеленського, Буданова і не лише. На що ставить Кремль і в чому прорахунок РФ  Євлаш про Кримський міст: для знищення потрібно багато ракет, але фахівці знають, куди бити  9 травня в Україну прийде антициклон Thomas. Синоптик розповіла про погодувсі новини дня
Політика
Світ
26.06.2023 2538

ЗМІ дізналися, що могли пообіцяти Пригожину в обмін на відступ

Пригожину могли пообіцяти звільнення міністра оборони РФ Сергія Шойгу та ще декількох військових посадовців.

В українських спецслужбах сумніваються, що вагнерівці дійсно поїдуть до Білорусі, а також припускають, що Пригожин погодився на компроміс в обмін на відставку Шойгу. Пише ТСН. 

Про це пише "Українська правда" з посиланням на джерела в спецслужбах.

За інформацію видання, в обмін за відмову від наступу на Москву Пригожину могли пообіцяти звільнення міністра оборони Сергія Шойгу, начальника Генштабу ЗС РФ Валерія Герасимова та інших менш значних посадовців в Росії, з якими конфліктує власник ПВК "Вагнер".

Нагадаємо, що власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин зупинив свій марш на Москву за 200 км від російської столиці і передумав здійснювати переворот.

За інформацією пропагандистів РФ, під час "маршу на Москву" вагнерівці ліквідували не менше 13 російських військових. Це військовослужбовці, які знаходилися на бортах збитих літаків. ВКС РФ втратили принаймні 7 повітряних суден.

Білоруський диктатор Лукашенко заявив, що домовився з Пригожиним та переконав його терористів припинити бунт.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗМІ дізналися, що могли пообіцяти Пригожину в обмін на відступ 5.00 5 2
Політика / Світ
26.06.2023 2538
Еще материалы раздела «Світ»