<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негода  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травнівсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
26.06.2023 1212

Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 26 червня – 2 липня

Фінанси відіграють вагому – а для когось і найважливішу – роль у житті кожного з нас.

19215756_groshovy_dosch_26.06.23

Добре, коли їх багато, і дуже погано, коли мало, і тут раз на раз не випадає. На кого чекає фінансовий успіх цього тижня – від 26 червня до 2 липня? Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Фінансовий гороскоп для Овнів на тиждень

Від пропозиції взяти участь у фінансових проєктах, особливо якщо вона виходитиме від неперевірених людей, варто відмовитися: велика ймовірність втратити набагато більше, ніж заробити.

Телець (21.04 – 21.05)

Фінансовий гороскоп для Тельців на тиждень

Необхідно піти назустріч колегам, які попросять допомогти їм довести до ладу проєкт чи грамотно скласти звіт: премію від керівництва вдасться отримати лише в разі успішної роботи всього колективу.

Близнята (22.05 – 21.06)

Фінансовий гороскоп для Близнят на тиждень

Не забороняється інвестувати гроші в перспективні проєкти і давати їх у борг – у першому випадку можна розраховувати на вагомі дивіденди, у другому – на подяку у вигляді відсотків.

Рак (22.06 – 22.07)

Фінансовий гороскоп для Раків на тиждень

Тиждень сприятливий для укладання важливих угод, тому якщо у представників знака є на прикметі партнери, які давно хочуть підписати з ними контракт, варто поквапитися.

Лев (23.07 – 21.08)

Фінансовий гороскоп для Левів на тиждень

Від ухвалення важливого рішення, яке безпосередньо позначиться на матеріальному добробуті, необхідно відмовитися – будь-яка, навіть незначна, помилка може дорого коштувати.

Діва (22.08 – 23.09)

Фінансовий гороскоп для Дів на тиждень

Не лише можна, а й потрібно розмовляти з керівництвом щодо збільшення зарплати чи виплати премії за успішно зроблену роботу – воно охоче піде назустріч представникам знака.

Терези (24.09 – 23.10)

Фінансовий гороскоп для Терезів на тиждень

Тим представникам знака, які давно збиралися змінити місце роботи, є сенс зробити рішучий крок: вони виграють не лише в повазі нового керівництва, а й із матеріального боку.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Фінансовий гороскоп для Скорпіонів на тиждень

Успішними виявляться будь-які угоди з нерухомістю: можна продавати старе житло та купувати нове – в будь-якому разі можна буде розраховувати на вагомий прибуток.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Фінансовий гороскоп для Стрільців на тиждень

Взятий у цей час кредит вдасться виплатити вчасно, а в особливо вдалій ситуації – і достроково, тому – в разі потреби – можна, не вагаючись, укладати відповідний договір.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Фінансовий гороскоп для Козорогів на тиждень

Велика ймовірність значної матеріальної виплати, витрачати яку потрібно розумно – інакше можна, не помітивши, витратити всі наявні кошти й опинитися на мілині.

Водолій (21.01 – 18.02)

Фінансовий гороскоп для Водоліїв на тиждень

Не варто відмовляти в допомозі людині, яка по неї звернеться: найімовірніше, вона дійсно обмежена в засобах, тож позичені їй гроші можна буде додати до умовного розділу "благодійність".

Риби (19.02 – 20.03)

Фінансовий гороскоп для Риб на тиждень

Відмовлятися від здійснення фінансових угод не варто, але й підписувати документи такого роду, не замислюючись, також не варто: спочатку треба прорахувати можливі наслідки і лише потім ставити візу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 26 червня – 2 липня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Особисті фінанси
26.06.2023 1212
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»