<
НОВИНИ ДНЯ: Генштаб ЗСУ екстремально скоротять: для чого це робиться  "Дія" та "Резерв+": що відомо про нову форму військового квитка  Без опадів не обійдеться. Де 26 травня в Україні очікувати дощі з грозами  Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про штормвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
26.06.2023 539

Циклон принесе грози і поривчастий вітер: де очікується погіршення погоди

У понеділок, 26 червня, в Україні очікується проходження циклону Lambert, який принесе на частину країни дощі і грози. Опади будуть супроводжуватися рвучким вітром.

Про це написала на своїй сторінці у Facebook синоптикиня Наталка Діденко. Пише apostrophe.ua. 

Понеділок буде дощовим для жителів східних областей, південного сходу України, також Полтавщини, Черкащини та в Дніпра з районами.

Місцями дощі також ймовірні завтра на півночі й заході України. Решта території - суха погода.

Температура повітря впродовж дня коливатиметься в комфортних межах, передбачається +21+26 градусів, на півдні +25+30, на північному сході повітря свіжіше, +18+22 градуси.

"У Києві у понеділок дихатиметься легко, вдень +21+23 градуси. Є ймовірність локальних дощів. Вітер очікується з північного заходу, пориви завтра можуть бути сильними - уважно паркуйтеся", - попередила Діденко киян.

За її словами, вже на початку липня українців чекає підвищення температури повітря – аж до спеки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Циклон принесе грози і поривчастий вітер: де очікується погіршення погоди 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
26.06.2023 539
Еще материалы раздела «Суспільство»