<
НОВИНИ ДНЯ: У забороненій ОПЗЖ думають над створенням нової партії: що кажуть у Бойка  Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо України  Як приготувати смачний і поживний сендвіч на сніданок: рецепт з Instagram  Коли Собор архангела Гавриїла: історія свята, традиції  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижня  Не "Слуга народу": під яким брендом партія Зеленського може піти на вибори  Як приготувати пухкі булочки для бургера: розповідає блогеркавсі новини дня
Політика
Світ
27.06.2023 516

"Путін припустився великої стратегічної помилки": Столтенберг про наслідки бунту Пригожина

У НАТО кажуть, що підтримуватимуть Україну до завершення війни.

882a2cda2d034223917857c800377aba_27.06.23

Заколот ватажка "вагнерівців" Євгена Пригожина, який він здійснив напередодні, свідчить про те, що російський диктатор Володимир Путін припустився великої стратегічної помилки, почавши наступ проти України. Пише ТСН. 

Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг, пише Reuters.

За його словами, оскільки Росія продовжує свій напад, ще важливіше продовжувати підтримувати Україну.

"Події минулих вихідних - це внутрішня справа Росії і ще одна демонстрація великої стратегічної помилки, якої припустився президент Путін своєю незаконною анексією Криму та війною проти України", - сказав він.

Очільник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин залишається під слідством у справі про заколот.

Тим часом переляк російського командування через бунт Євгена Пригожина, схоже, так деморалізував їхніх підлеглих, що цим успішно скористалися наші захисники. І вчора почали наступ на кількох напрямках одночасно, повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Путін припустився великої стратегічної помилки": Столтенберг про наслідки бунту Пригожина 5.00 5 1
Політика / Світ
27.06.2023 516
Еще материалы раздела «Світ»