<
НОВИНИ ДНЯ: Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°  "Канцлер дав збій": експерти пояснили, чому Шольц сміявся з України через Taurus  Українці у квітні придбали майже 6 тисяч нових авто: названо лідерів ринкувсі новини дня
Політика
Світ
29.06.2023 322

Оля Полякова підтримає українську ЛГБТ-спільноту на Pride in London – 2023

Артистка очолить колону на марші гордості.

c56bdb7a7b9a94d6549938c9484eedfa_29.06.23

Співачка Оля Полякова підтримає представників ЛГБТІК-спільноту під час святкової ходи на честь Місяця гордості у Лондоні. Пише ТСН. 

Виконавиця очолить українську колону, аби ще раз нагадати міжнародній спільноті про війну в Україні. Тож вже 1 липня за підтримки українського квір-патріотичного руху UKRAINEPRIDE та британсько-української волонтерської організації Support Ukraine London Полякова вийде на марш гідності разом з українцями.

Співачка прокоментувала свою участь у події та заявила, що під час війни усім українцям особливо важливо об'єднатися проти спільного ворога, а не одне одного.

"Боротьба за свободу і цінність кожного українця - це те, за що наша країна щодня виборює право у двобої з рашистським злом. Війна не обирає, якої ти статі, сексуальної орієнтації або який у тебе колір очей. На передовій перемогу здобувають також військові ЛГБТІК+, права яких досі не врегульовані законодавчо в питаннях узаконення відносин, піклування  про партнера, їх спільне майно, дітей…Захистити законно незахищених від атак і цькування, від злочинів на ґрунті ненависті - це той шлях цивілізованої країни, який ми ще маємо пройти. Україна вже відчутно різниться від держави-агресора, де ідеологія країни є людиноненависницькою до своїх же співгромадян, де права людини - фікція. Україна - це вже частина прогресивного світу, незалежно від того, як швидко ми виграємо цю війну", - наголосила Полякова.

Оценка материала:

5.00 / 2
Оля Полякова підтримає українську ЛГБТ-спільноту на Pride in London – 2023 5.00 5 2
Політика / Світ
29.06.2023 322
Еще материалы раздела «Світ»