<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні 17 червня - помірні дощі, місцями з грозами, вдень до +29°  Шольц: миру не можна досягнути без Росії, але саме вона продовжує війну  "Лялька Путіна". Дуда жорстко пройшовсь по Лукашенку на саміті миру  "Умови стали суворіші": адвокат розповів про нюанси в переогляді інвалідності на ВЛК  Дощі підуть? Синоптики дали детальний прогноз на робочий тиждень в Україні  Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росієювсі новини дня
Політика
Україна
28.06.2023 392

Можливість передачі Україні ракет ATACMS досить висока – сенатор США

Американський сенатор-республіканець від штату Айдахо Джим Ріш вважає, що існує досить висока ймовірність того, що Україна отримає далекобійні ракети ATACMS.

Про це сенатор сказав в інтерв'ю Голосу Америки.

"Я думаю, що така можливість досить висока. Із самого початку я казав – надайте Україні усе, що стріляє, допоки це не ядерна зброя. Будь-яка інша зброя, яка у нас є, повинна бути доступна українцям. Чи то винищувачі F-16, чи ракети ATACMS – усе, що ми маємо", – зазначив Ріш.

Він додав, що американські законодавці продовжують тиснути на адміністрацію президента США Джо Байдена. За словами сенатора, "вони вже активізувались".

"Тож ATACMS – це хороша зброя, Україна має її отримати, і статися це має якомога швидше", – резюмував Ріш.

Оценка материала:

5.00 / 1
Можливість передачі Україні ракет ATACMS досить висока – сенатор США 5.00 5 1
Політика / Україна
28.06.2023 392
Еще материалы раздела «Україна»