<
НОВИНИ ДНЯ: Різка зміна правил вступу на аспірантуру: що потрібно знати чоловікам призовного віку  Чи може Україна залишитися без танків: у Forbes дали чітку відповідь  Спека трохи спаде: прогноз погоди в Україні на 26 червня  День Конституції України 2024 року: коли святкуємо і чи буде вихідний  Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспорт  До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днями  Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНСвсі новини дня
Політика
Україна
29.06.2023 291

Наша країна - не для інтернатів! Зеленський анонсував важливі зміни у сімейному вихованні дітей

В Україні потрібно більше підтримки батьківства та дитинства. Щоб велика кількість дітей була в радість, а не обмеженням, і всі вони виховувалися у родинах.

_facebook_com_navy_mil_gov_ua_20_650x410_29.06.23

Таку заяву зробив президент України Володимир Зеленський під час виступу у Раді з нагоди Дня Конституції. Пише rbc.ua.

"Україна потребує нової політики підтримки батьківства і дитинства. Друга і третя дитина в сім’ї це щастя, а не обмеження можливостей, і саме на таке щастя має працювати державна політика. Україна буде підтримувати батьківство на всіх етапах. Україна поважатиме кожну сім’ю, робитиме все, щоб саме сімейне виховання дітей було визначальною рисою виховання дітей в Україні. Наша країна – не для інтернатів", - сказав президент.

Варто зазначити, що під час свого виступу у Раді на честь Дня Конституції Володимир Зеленський наголосив, що Україна йде до перемоги й країні необхідна доктрина, в якій будуть окреслені основні питання майбутнього. Ця доктрина має відповідати на всі фундаментальні питання про Україну та майбутнє українців.

За його словами, є п'ять основних орієнтирів для української доктрини: філософія перемоги України, глобальність української безпеки, політика героїв, політика справедливості та трансформації за 10 років.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Зеленський пояснив, якою бачить перемогу.

Оценка материала:

5.00 / 2
Наша країна - не для інтернатів! Зеленський анонсував важливі зміни у сімейному вихованні дітей 5.00 5 2
Політика / Україна
29.06.2023 291
Еще материалы раздела «Україна»