<
НОВИНИ ДНЯ: Різка зміна правил вступу на аспірантуру: що потрібно знати чоловікам призовного віку  Чи може Україна залишитися без танків: у Forbes дали чітку відповідь  Спека трохи спаде: прогноз погоди в Україні на 26 червня  День Конституції України 2024 року: коли святкуємо і чи буде вихідний  Чому під час тривоги в Києві зупиняється громадський транспорт  До України суне антициклон: як зміниться погода найближчими днями  Командири РФ кидають своїх підлеглих у "ями" та морять голодом за найменші провини, - ЦНСвсі новини дня
Політика
Україна
29.06.2023 488

В Україні хочуть посилити відповідальність за підкуп суддів, свідків та експертів

У Верховній Раді України зареєстрували законопроєкт, який посилює відповідальність за корупційні кримінальні правопорушення у сфері правосуддя.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook голови Комітету ВР з питань правової політики Дениса Маслова та картку законопроекту.

"Посилюємо кримінальну відповідальність за підкуп судді, свідків, експертів та спеціалістів, а також за вплив на прийняття судового рішення", - написав Маслов.

За його словами, і тим, хто дає, і тим, хто бере хабар за прийняття чи неприйняття судового рішення може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні хочуть посилити відповідальність за підкуп суддів, свідків та експертів 5.00 5 2
Політика / Україна
29.06.2023 488
Еще материалы раздела «Україна»