<
НОВИНИ ДНЯ: "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"  До України повертаються заморозки: де і коли суттєво знизиться температуравсі новини дня
Політика
Світ
30.06.2023 467

Путіністку Ірину Дубцову на концерті в Казахстані обізвали "тварюкою" та прогнали зі сцени

Артистка підтримує війну в Україні та політику Путіна.

e811fa159a24a5b704391da4f5e461b0_30.06.23

Російську співачку-путіністку Ірину Дубцову під час концерту в Казахстані обізвали "тварюкою" та нецензурною лайкою прогнали зі сцени. Пише ТСН. 

Зокрема, невдоволені казахстанці вимагали скасувати виступ виконавиці, яка підтримує війну в Україні та політику кремлівського диктатора Путіна. Однак виступ росіянки в місті Конаєв все ж таки відбувся, щоправда, неповністю.

Невдоволені казахстанці під час концерту голосно кричали Дубцовій, що вона "тварюка". Путіністка це почула. Вона почала жалітися, чому її обзивають "таким негарним" словом і що вона не знає, як після такого співати.

Тим часом присутні нецензурною лайкою кричали, щоб вона пішла зі сцени та не поверталася. Путіністка Дубцова це й зробила. Як повідомляють місцеві ЗМІ, скандальна виконавиця спустилася за куліси та на сцену більше не повернулася.

Зазначимо, Ірина Дубцова відкрито підтримує російське вторгнення до України та загарбницьку політику Путіна. У січні 2023 року путіністка потрапила під санкції від РНБО. Також 2017 року Дубцова опинилася в базі "Миротворця". Виконавиця незаконно відвідувала Крим та розповсюджувала російську пропаганду, що півострів нібито має належати РФ.

Нагадаємо, нещодавно схожа доля спіткала співака-путініста Григорія Лепса. Концерт виконавця у Казахстані скасували після того, як він пообіцяв мільйон кривавих рублів окупантам за знищену техніку ЗСУ.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путіністку Ірину Дубцову на концерті в Казахстані обізвали "тварюкою" та прогнали зі сцени 5.00 5 2
Політика / Світ
30.06.2023 467
Еще материалы раздела «Світ»