<
НОВИНИ ДНЯ: "Любимо всіх": Епіфаній розповів, чи благословлятиме одностатеві пари  Як Кремль використовує РПЦ для війни проти України: ISW проаналізував події на Великдень  В Україні 7 травня пройдуть короткочасні дощі, вдень до +26°  "Києво-Печерська лавра звільняється від духовної окупації" – Епіфаній про УПЦ (МП)  Чому зростає ціна бензину і коли вона почне знижуватись  Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травня  На окупованій території України ПЦУ стала підпільною церквою — Епіфанійвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.07.2023 341

Спека до +31 і грози: синоптики розповіли, на яку погоду чекати в Україні у вихідні

В Україні найближчими вихідними, 1 і 2 липня, очікуються дощі на заході, а також місцями на півночі та в центрі. Опади можуть супроводжувати грози. На півдні температура повітря залишиться високою, а в неділю в деяких областях вона досягне +31 і навіть +32 градусів.

Відповідні дані опубліковано на сайті Укргідрометцентру. У суботу, 1 липня, дощі можливі в західній частині України, а також на Одещині. На решті території – сухо. Пише OBOZREVATEL.

Вдень найнижча температура очікується у Волинській, Львівській областях, а також у Луганській – максимум +25 градусів. В інших західних областях буде приблизно +27 максимум, у північних, центральних, південних – приблизно +28. Максимальна температура в цей день очікується у Кіровоградській, Черкаській, Миколаївській, Херсонській областях – до +29 градусів.

У неділю, 2 липня, дощі з грозами вже пройдуть не лише на заході, а й на півночі та в центрі.

У західних регіонах температура залишиться відносно невисокою, щонайбільше +25 або +26 (за винятком Закарпаття, де стовпчики термометрів покажуть до +28). У центрі короткочасні дощі не завадять повітрю прогрітися до +28, а подекуди й до +31 градуса. Найспекотніше буде у Дніпропетровській, Черкаській, Кіровоградській, Херсонській, Миколаївській областях – до +31, а у Первомайську на Миколаївщині навіть до +32 градусів.

Як раніше писав OBOZREVATEL, синоптики очікували, що початок липня в Україні ознаменується грозовими дощами в більшості областей.

Оценка материала:

5.00 / 2
Спека до +31 і грози: синоптики розповіли, на яку погоду чекати в Україні у вихідні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
01.07.2023 341
Еще материалы раздела «Суспільство»