<
НОВИНИ ДНЯ: На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 року  Булгур із грибами: дуже швидкий рецепт  Соціальна оренда: в Україні хочуть зробити житло доступним для всіх – законопроєкт  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Україна може зіткнутися із тиском, щоб продемонструвати успіхи на фронті до виборів у США – FTвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.07.2023 491

Оля Полякова у блискучих обладунках з мечем в руках очолила українську колону на ЛГБТ-марші у Лондоні

Артистка підтримала представників ЛГБТ+ на наймасштабнішому параді в Європі.

a88b90e7311bfa05e43367be9e5e1309_02.07.23

Співачка Оля Полякова приголомшила своєю появою на щорічному Марші гордості у Лондоні. Пише ТСН. 

Виконавиця очолила українську колону під час святкової ходи вулицями міста та підтримала усіх представників української спільноти ЛГБТ+. Кадрами з заходу Полякова поділилася у своїх Instagram-stories.

Співачка з'явилася на марші у войовничому образі з мечем у руках. Спеціально для Олі дизайнери розробили блискучі обладунки у золотих та блакитних відтінках, а на грудях у співачки красувався герб України. Образ зірки доповнила розкішна корона на голові, а також золотий плащ.

"Боротьба за свободу і цінність кожного українця - це те, за що наша країна щодня виборює право у двобої з рашистським злом. Війна не обирає, якої ти статі, сексуальної орієнтації або який у тебе колір очей. На передовій перемогу здобувають також військові ЛГБТІК+, права яких досі не врегульовані законодавчо в питаннях узаконення відносин, піклування  про партнера, їх спільне майно, дітей…Захистити законно незахищених від атак і цькування, від злочинів на ґрунті ненависті - це той шлях цивілізованої країни, який ми ще маємо пройти. Україна вже відчутно різниться від держави-агресора, де ідеологія країни є людиноненависницькою до своїх же співгромадян, де права людини - фікція. Україна - це вже частина прогресивного світу, незалежно від того, як швидко ми виграємо цю війну", - раніше розповідала про свою участь у шоу Полякова.

Цього року українська делегація на марші вийшла під лозунгом "Give us wings to protect our rainbow" ("Дайте нам крила, щоб захистити нашу веселку"), що є перефразованою цитатою президента України Володимира Зеленського під час його візиту до Лондона - "Ми маємо свободу. Дайте нам крила, щоб її захистити".

Оценка материала:

5.00 / 2
Оля Полякова у блискучих обладунках з мечем в руках очолила українську колону на ЛГБТ-марші у Лондоні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.07.2023 491
Еще материалы раздела «Суспільство»