<
НОВИНИ ДНЯ: Сі Цзіньпін повідомив, за якої умови підтримає мирну конференцію щодо України  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФ  Синоптикиня попередила про заморозки: де суттєво опуститься температура  Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновниківвсі новини дня
Політика
Україна
03.07.2023 2765

Пісні Лепса у київському кафе: дівчину виштовхали із закладу через зауваження адміністрації

Дівчину вигнали із закладу у доволі грубій формі, щоб не заважала відпочивати любителям російської естради.

076db8d8abd6aaf48e13262d6a785e28_03.07.23

У київському кафе відпочивальники співли пісні скандального російського виконавця Григорія Лепса, який підтримує політику Путіна та російську збройну агресію проти України. Пише ТСН. 

Коли дівчина зробила зауваження адміністрації, її просто грубо виштовхали із закладу. Мовляв, щоб не заважала відпочивати іншим відвідувачам.

Відповідне відео оприлюднив у Telegram офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан із позивним Штірліц.

"Київ, кафе "Дубровка". Пісні лєпса. Дівчину, яка зробила адміністрації зауваження виштовхали з закладу...", - написав військовий під відео.

Нагадаємо, Григорій Лепс, Микола Басков та Володимир Кисельов, які підтримують путінський режим та геноцид українців, пообіцяли виплачувати по мільйону рублів тим, хто підіб'є танк Leopard. Лепс заявив, що вважає своє рішення "правильним". Він стверджує, що буде робити це "щиро".

Ще у травні 2017 року Лепс потрапив до бази "Миротворця" через незаконний перетин державного кордону України, виправдання російської агресії і підтримку російського окупаційного режиму в Криму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Пісні Лепса у київському кафе: дівчину виштовхали із закладу через зауваження адміністрації 5.00 5 2
Політика / Україна
03.07.2023 2765
Еще материалы раздела «Україна»