<
НОВИНИ ДНЯ: Маринади для шашлику: як швидко зробити м'ясо смачним та м'яким  Британська розвідка оцінила вплив перестановок у Кремлі на перебіг війни  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послугавсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.07.2023 636

Тиждень почнеться зі спеки, але не всюди: синоптики дали прогноз погоди на понеділок

Понеділок, 3 липня, в Україні буде спекотним, проте місцями очікуються дощі та грози. Опади передбачаються в центральних областях, на Харківщині, Одещині, Закарпатті, в Чернівецькій та Івано-Франківській областях.

На решті територій протягом дня – суха сонячна погода.Такий прогноз погоди озвучила українська синоптикиня Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі. Пише OBOZREVATEL.

За її словами, на півдні, сходні та Дніпропетровщині буде до +28 +32 градусів спеки.

На півночі, заході та в більшості центральних областей +24 +29 градусів.

У Києві найближчої ночі можливий невеликий дощ, удень сухо та сонячно, до +29 градусів.

Зі свого боку в Укргідрометцентрі зазначили, що в понеділок в Україні очікується мінлива хмарність. Крім південно-східних та північно-західних областей, короткочасні дощі, місцями грози.

Вітер північно-західний, на півдні та сході південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі +14 +19, вдень +25 +30, у Карпатах вночі +9 +14, вдень +18 +23.

Як повідомляв OBOZREVATEL:

– У липні та серпні синоптики прогнозують суху погоду з аномально високими температурами.

– У липні відбудеться перший Супермісяць 2023 року. 2 і 3 числа супутник Землі матиме більшу яскравість у порівнянні із звичайним повним місяцем.

Оценка материала:

5.00 / 2
Тиждень почнеться зі спеки, але не всюди: синоптики дали прогноз погоди на понеділок 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.07.2023 636
Еще материалы раздела «Суспільство»