НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Політика
Україна
03.07.2023 417

У НАТО підрахували, скільки військової сили РФ задіяла в Україні

Російська влада задіяла на війні в Україні майже 90% сухопутних сил. Кремль продовжить поповнювати свої втрати мобілізованими.

Як повідомляє РБК-Україна, про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер.

За його словами, попри значні втрати російські сили все ще мають боєздатні "авіацію, флот, кібернетичну та ядерну зброю".

"Наші майбутні оборонні плани базуються не на поточному стані російських сил, а на стані до 24 лютого 2022 року. Росіяни підуть на поповнення втрат в армії, і тому у нас є кілька років часу: ми ніколи не повинні недооцінювати їхні можливості, оскільки вони неодноразово показували в історії, що вміють ставати на ноги", - розповів він.

Баур підкреслив, що росіяни діють "з великою обережністю та увагою" у тих районах, які безпосередньо межують з НАТО.

"Вони не хочуть ризикувати конфліктом з нами", - вважає він.

Оценка материала:

5.00 / 1
У НАТО підрахували, скільки військової сили РФ задіяла в Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
03.07.2023 417
Еще материалы раздела «Україна»