<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Політика
Україна
04.07.2023 389

ЗСУ мають технологічну перевагу та просуваються на сході та півдні, - командувач ДШВ

Збройні сили України мають технологічну перевагу над росіянами. Підрозділи Десантно-штурмових військ ведуть наступ на сході та півдні.

dscf9427_id86289_1300x867_2_650x410_04.07.23

Про це заявив командувач Десантно-штурмових військ Збройних сил України генерал-майор Максим Миргородський, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Military Media Center.

"Військові частини та підрозділи ДШВ ЗСУ успішно ведуть бойові дії на найбільш важливих напрямках та щодня просуваються вперед, звільняючи кожен кілометр рідної землі", - написав він.

Генерал зазначив, що завдяки західним озброєнням українські воїни мають технологічну перевагу над ворогом, а бійці добре навчені та підготовлені, зокрема й за кордоном.

Миргородський також розповів, що десантники на високому рівні освоїли іноземні озброєння - це бронетанкова техніка, артилерія, стрілецька зброя, колективне озброєння та різні технічні засоби.

Контрнаступ ЗСУ

Контрнаступальні дії ЗСУ розпочалися на початку червня. За минулий тиждень звільнили ще 9 кв. км на сході та 28,4 кв. км на півдні.

Станом на ранок 3 липня загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення становить 230 260 військових. За останню добу ЗСУ ліквідували 600 російських солдатів.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ мають технологічну перевагу та просуваються на сході та півдні, - командувач ДШВ 5.00 5 1
Політика / Україна
04.07.2023 389
Еще материалы раздела «Україна»