НОВИНИ ДНЯ: Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"  Комбат ТрО застрелився після втечі бійців під Вугледаром – журналіст  Російський наступ на Донбасі: як довго протримається Покровськ — аналіз західних аналітиків  До України знову повертається тепло  Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Українівсі новини дня
Політика
Україна
04.07.2023 363

Зеленський заявив, що його розмови з главою ЦРУ мають залишатися прихованими від громадськості

Розмови президента України Володимира Зеленського та директора ЦРУ Вільяма Бернса повинні залишатися прихованими від громадськості.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на президента України Володимира Зеленського в інтерв'ю CNN.

"Моє спілкування з керівником ЦРУ завжди має бути за кадром. Ми обговорюємо важливі речі - що потрібно Україні і як Україна готова діяти", - сказав він.

При цьому президент зазначив, що був "здивований", коли про його зустріч із Бернсом повідомили в ЗМІ.

"У нас немає жодних секретів від ЦРУ, тому що у нас хороші стосунки, і наші спецслужби спілкуються між собою", - сказав Зеленський.

Президент зазначив, що має гарні стосунки з Бернсом та контактує з ним. Зокрема, Зеленський розповідає керівнику ЦРУ про всі важливі речі, пов’язані з полем бою.

Візити Бернса в Україну

Директор ЦРУ не один раз відвідував Україну під час повномасштабної війни з Росією. Його візити зазвичай були таємними, проте інформація про них все ж потрапляла до ЗМІ.

Так, наприклад, нещодавно The Washington Post повідомило, що Бернс на початку червня таємно відвідав Україну. Він зустрівся із Зеленським та вищим керівництвом української розвідки.

Під час візиту Бернсу розкрили плани звільнення українських територій від загарбників.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський заявив, що його розмови з главою ЦРУ мають залишатися прихованими від громадськості 5.00 5 1
Політика / Україна
04.07.2023 363
Еще материалы раздела «Україна»