НОВИНИ ДНЯ: Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"  Комбат ТрО застрелився після втечі бійців під Вугледаром – журналіст  Російський наступ на Донбасі: як довго протримається Покровськ — аналіз західних аналітиків  До України знову повертається тепло  Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Українівсі новини дня
Політика
Україна
04.07.2023 435

ЗСУ знищили чергового російського полковника: був в загоні Кадирова

Звання полковника окупант отримав, коли працював в ОМОНі.

2fed79a7fadfe0d09a39b6cd1a858414_04.07.23

Українські військові “здвухсотили” командира одного із загонів спецпідрозділу Кадирова “Ахмат” - полковника Євгєнія Пісарєнка. Пише ТСН. 

Про це повідомив полковник ЗСУ Анатолій Штефан.

Як стало відомо, українські військові знищили командира одного із загонів спецпідрозділу “Ахмат”. Більше деталей Анатолій Штефан не надає, проте так звані росЗМІ пишуть, що Пісарєнко добровільно вирішив взяти участь у війні, яку розв’язала РФ.

Загинув окупант під час “виконання бойового завдання”.

В спецпідрозділі він був командиром одного із загонів, до цього служив у Ставрополі, у ОМОНі - там він і отримав звання полковника.

Нагадаємо, що у ЗСУ розкрили таємницю масового падіння літаків і гелікоптерів у Брянській області РФ.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ знищили чергового російського полковника: був в загоні Кадирова 5.00 5 1
Політика / Україна
04.07.2023 435
Еще материалы раздела «Україна»