<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливості  Соціологи оцінили рівень готовність українців до мобілізації  На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізаціювсі новини дня
Життя та Стиль
Столиця
05.07.2023 337

На ярмарках Києва заборонено продавати мʼясо, рибу та молочку

На столичних ярмарках від 4 до 31 липня тимчасово припинена реалізація швидкопсувних продуктів.

1599c2cb2c9dab02b86d561834811fc6_05.07.23

У Києві на сільськогосподарських та сезонних ярмарках від 4 до 31 липня тимчасово припинять реалізацію харчових продуктів, що швидко псуються. Йдеться про свіже м’ясо, м’ясопродукти та ковбасні вироби, живу та свіжоморожену рибу, морепродукти, молоко і молочну продукцію, кондитерські вироби з кремом тощо. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА, таке рішення прийняли під час наради щодо організації та проведення сезонних і сільськогосподарських ярмарків у столиці.

Тимчасова заборона стосується ярмарків, організаторами яких є комунальні підприємства "Світоч" і "Київська спадщина", що підпорядковані Департаменту.

Окрім того, під час проведення ярмарків організатори повинні допускати до реалізації продукцію лише після проведення ветеринарно-санітарної експертизи та за наявності відповідних документів про її проходження.

Раніше Держпродспоживслужба посилила контроль за продовольчою продукцією на ярмарках і ринках у Києві. Такі заходи здійснюються на виконання протоколів Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА у зв’язку з подіями в Херсонської області внаслідок підриву Каховської ГЕС.

Нагадаємо, у Київській області виявили небезпечну для життя інфекцію. У Броварах від лептоспірозу помер чоловік.

Оценка материала:

5.00 / 1
На ярмарках Києва заборонено продавати мʼясо, рибу та молочку 5.00 5 1
Життя та Стиль / Столиця
05.07.2023 337
Еще материалы раздела «Столиця»