<
НОВИНИ ДНЯ: Зеленський: у України із Заходом різне розуміння перемоги  Україну 1 липня розжарить до +37: синоптик розповіла, коли відпустить спека  Дохідність гривневих депозитів наближається до нуля не тільки через долар по 41 гривні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 1 – 7 липня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитиме  Візити Путіна до союзників лише погіршують його становище: Піонтковський пояснив причинувсі новини дня
Політика
Європа
05.07.2023 381

"Неймовірне історичне самогубство": Подоляк про катування Саакашвілі у Грузії

Саакашвілі вперше за кілька місяців з'явився на екранах і шокував своїм станом.

97249ceea36248204b6cd3b51bea2129_05.07.23

Грузія продовжує повільно та цинічно катувати свого експрезидента Міхеіля Саакашвілі. Те, що відбувається - це "неймовірне історичне самогубство". Пише ТСН. 

Про це заявив радник Офісу президента Михайло Подоляк у Мережі.

За його словами, такими діями "Грузія" стає синонімом до слова "людожерство".

"Невже так хочеться отримати заохочення росіян? Невже так кортить бути улюбленими та слухняними васалами Путіна? Невже так подобається відверто вбивати власну європейську перспективу? Мотиви замовників та виконавців зрозумілі. Але невже потрібно при цьому обов‘язково зробити «Грузію» синонімом людожерства?", - наголосив Подоляк.

Нагадаємо, уперше за останні кілька місяців Міхеіл Саакашвілі показався на відеозв'язку. Експрезидент Грузії дистанційно взяв участь на засіданні Тбіліського міського суду, йдеться в ТСН.

Перебуваючи у в'язниці експрезидент Грузії заявив про намір брати активну участь у грузинській політиці – через рік після заяви про те, що вона його більше не цікавить.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Неймовірне історичне самогубство": Подоляк про катування Саакашвілі у Грузії 5.00 5 2
Політика / Європа
05.07.2023 381
Еще материалы раздела «Європа»