<
НОВИНИ ДНЯ: Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Зеленський: у України із Заходом різне розуміння перемоги  Україну 1 липня розжарить до +37: синоптик розповіла, коли відпустить спека  Дохідність гривневих депозитів наближається до нуля не тільки через долар по 41 гривні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 1 – 7 липня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 1-7 липня 2024 року  Липень в Україні почнеться зі спеки до +37°, на заході дощитимевсі новини дня
Політика
Україна
05.07.2023 378

Начальник Генштабу Британії охарактеризував нинішню стратегію контрнаступу ЗСУ

Українські військові зараз намагаються "взяти росіян змором" для того, щоб зруйнувати оборону ворога під час контрнаступу.

_radakin_gettyimages_1238975525_1_650x410_05.07.23

Про це заявив начальник Штабу оборони Британії адмірал Тоні Радакін, повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Guardian.

Радакін підкреслив, що контрнаступ українських військових "повною мірою" поки що все ще не розпочався.

За словами адмірала, зараз наші захисники намагаються використати стратегію "взяти змором, розтягнути та завдавати ударів". У такий спосіб вони хочуть пробити оборону російських окупантів.

Начальник Штабу Британії також додав, що зараз несправедливо прив'язувати нашу країну до тимчасових рамок і розповідати про те, що контрнаступ йде повільно.

"Навіть за останні кілька тижнів Україна зайняла більше позицій, ніж Росія за останній рік... Росія настільки слабка, що вона не має сил для значного контрнаступу", - зазначив адмірал.

Контрнаступ ЗСУ

Зазначимо, що з початку літа українські військові продовжують активні дії на кількох ділянках фронту. За цей час їм удалося деокупувати дев'ять населених пунктів на південному сході країни.

При цьому наступ ЗСУ проходить і на Бахмутському напрямку, там наші захисники просуваються південніше та північніше міста. Якщо такі дії будуть успішними, солдати України зможуть оточити ворога в населеному пункті.

Оценка материала:

5.00 / 1
Начальник Генштабу Британії охарактеризував нинішню стратегію контрнаступу ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
05.07.2023 378
Еще материалы раздела «Україна»