<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  Уряд Британії занепокоєний через злочинну діяльність російських шпигунів  Чи зможе Україна повернути усю свою окуповану Росією територію: оцінка аналітиків США  Що додати до паски щоб вона довго не черствіла, як її зберігти свіжою  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 рокувсі новини дня
Політика
Європа
06.07.2023 1194

Росіяни кинулися продавати свої дачі у Фінляндії після повідомлень про обмеження на в'їзд

Фінляндія посилить обмеження на в'їзд для росіян.

0dc45d4424a105ab8217f398716d686c_06.07.23

Росіяни кинулися продавати свої дачі у Фінляндії після повідомлень про обмеження на в'їзд до країни. На сайтах побільшало оголошень про продаж. Пише ТСН. 

Про це повідомляє Yle.

Від початку літа було опубліковано кілька десятків таких оголошень.

Оголошення про продаж нерухомості у Фінляндії об'єднує те, що продавці готові прийняти оплату в рублях, а також часто вони пропонують обмін на нерухомість у Росії.

Представник ріелторської компанії Remax Міка Лайтінен заявив, що росіяни хочуть продати або обміняти свою фінську нерухомість.

Так, до прикладу, на продаж виставлено котедж у Савітайпалі вартістю трохи менше 160 тис. євро, будинок у Раутярві за 62 тис.євро та навіть елітний котедж вартістю понад мільйон євро.

За словами Лайтінена, агенту з нерухомості у Фінляндії не дуже вигідно, якщо продавець – росіянин, що живе в РФ.

"Безумовно, продавці знайдуться, але на практиці ми не можемо взяти нерухомість на продаж, якщо вони не мають банківського рахунку, на який можна переказати гроші", – пояснює агент.

Нагадаємо, влада Фінляндії має намір посилити обмеження на в'їзд для громадян Російської Федерації, які володіють нерухомістю в країні, а також для абітурієнтів фінських університетів. Голова консульського відділу МЗС Фінляндії сказав, що остаточне рішення щодо подальших обмежень для росіян буде ухвалено в найближчі тижні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росіяни кинулися продавати свої дачі у Фінляндії після повідомлень про обмеження на в'їзд 5.00 5 2
Політика / Європа
06.07.2023 1194
Еще материалы раздела «Європа»