<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Світ
06.07.2023 367

Почесна нічия і почесна капітуляція: Піонтковський назвавши дві "партії" в РФ і оцінив, яка переможе

За його словами, простих росіян готують до поразки у війні.

959caa7ed114bb0011950a86c4a747a6_06.07.23

Верхівка в РФ, розуміючи неминучий програш у війні проти України, розділилася на два табори – умовно кажучи "партію почесної нічиї" та "партію почесної капітуляції". Пише ТСН. 

Про це заявив російський публіцист і політолог Андрій Піонтковський, який живе в США, передає FREEДOM.

"Готує капітуляцію "партія почесної капітуляції". Моє бачення, що вирішують у Москві так. Абсолютно всі розуміють, що Росія війну програла. Верхівка розділилася на два табори: Путін та його найближче оточення... Все, чого зараз домагається Путін – почесна нічия. Він закидає до вас усіляких миротворців, Папу Римського, африканських лідерів... з тією самою ідеєю – перемир'я, частина української території залишається в Росії. Путін продає це своєму населенню як почесну нічию та зберігає свою владу", – каже експерт .

За його словами, значна частина російських політичних діячів та військових розуміють, що це нереально – що Україна та Захід не дадуть Путіну цю почесну нічию.

"І цих людей я називаю "партією почесної капітуляції". Вони розумію, що доведеться піти на кордон 1991 року... Ще півтора роки тому всі вони були в одній партії. Ця партія називалася "Київ – три дні, НАТО збирайте манатки" і забирайтеся геть".

Зараз вони зрозуміли, що поразка неминуча і треба рятувати те, що набагато цінніше, ніж захоплення України чи світове панування, а саме – влада та величезна власність у Росії. Ось це вони хочуть врятувати організованим виходом із війни", – підсумував Піонтковський.

Раніше Андрій Піонтковський заявив, що Путін не здатний віддати наказ про підрив Запорізької АЕС.

Оценка материала:

5.00 / 1
Почесна нічия і почесна капітуляція: Піонтковський назвавши дві "партії" в РФ і оцінив, яка переможе 5.00 5 1
Політика / Світ
06.07.2023 367
Еще материалы раздела «Світ»