<
НОВИНИ ДНЯ: Обертання внутрішнього ядра Землі сповільнилося: чим це загрожує – дослідження  Трамп ошелешив скандальною заявою про війну в Україні  Незвичний спосіб приготувати молоду картоплю: ви будете у захваті!  "Сигнал з Марса" вдалося розшифрувати: земляни готуються до спілкування з іншопланетянами  Відстрочку українцям даватимуть по-новому: що змінилося й для кого  "Кардинально відрізняється від Будапештського меморандуму": Єрмак розкрив деталі безпекової угоди зі США  Окрім яєчні: 6 страв з яйцем на сніданок, обід чи вечерювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.07.2023 425

Названо найгірший час для вживання бананів

Вживання фруктів ввечері буває небажаним.

be88cdd057b7f8b5566103fd10f6919d_06.07.23

Більшість дієтологів та експертів рекомендують вживати банани хоча б один раз на день. Але робити це потрібно в певний час, інакше з корисного фрукт перетвориться на небезпечний.

Про це пише pomorska.pl. Пише ТСН. 

Фахівці рекомендують їсти банани на сніданок тільки в поєднанні з іншими продуктами, щоб скомбінувати оптимальне співвідношення корисних жирів, білка і вуглеводів.

Не бажано їх вживати і на голодний шлунок, оскільки так можна викликати подразнення кишківника. А ось у вечірній час вони допоможуть підтримати вироблення мелатоніну, який відповідає за циркадні ритми та правильний цикл сну.

Банан – це пребіотичний продукт, який забезпечує організм клітковиною та стійким крохмалем для виробництва бутирату – масляної кислоти – поживної речовини, яку виробляють бактерії кишківника. Вона підтримує здоров'я травної системи та допомагає запобігти захворюванням. Олійна кислота – одна з причин симбіозу між бактеріями та людиною.

Раніше ми писали про те, як швидко можна схуднути без дієт. Прості поради можна прочитати у новині.

Крім того, експерти назвали топ-10 продуктів для молодості та краси жінок.

Оценка материала:

5.00 / 2
Названо найгірший час для вживання бананів 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.07.2023 425
Еще материалы раздела «Суспільство»