<
НОВИНИ ДНЯ: Стало відомо, коли перші F-16 з пілотами з'являться в Україні  Захід "прорвало" з допомогою Україні: все про зброю на мільярди, далекобійні ракети, ППО та хто ще вагається  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  10 найпопулярніших університетів України, куди всі рвуться вступити  "Дорога іграшка": у Повітряних силах розповіли про "рідкісний російський літак" Су-57 РФ  Росія може “розвалитися”: Патрушев назвав причину  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтеплішевсі новини дня
Політика
Росія
06.07.2023 633

У Москві звільнили "головного рупора" кремлівської пропаганди

А на його місце вже знайшли відомого путініста.

0f672feddb632ca8ce8a3c6d67145e20_06.07.23

Кремль позбувся очільника так званого інформаційного агентства Росії "ТАРС", визнавши провал своєї пропагандистської машини. Пише ТСН. 

Про це повідомляє СтратКом ЗСУ.

"Сьогодні з посади ключового рупора кремлівської пропаганди - ТАРС - було звільнено директора Сергія Михайлова", - зазначено в повідомленні.

Відомо, що Михайлов очолював ТАРС майже 11 років і супроводжував інформаційно агресію РФ ще від часів вторгнення до Криму.

"Ця зміна доводить, що в Кремлі визнали провал інформаційно-пропагандистської роботи. Очевидно, що російські очільники також невдоволені висвітленням бунту Пригожина", - додає джерело.

Тим часом уже відоме ім'я нового директор агенції. Це Андрій Кондрашов, який є відданим путіністом.

"Він був співведучим прямої лінії Путіна, а також співавтором пропагандистського фільму про анексію Криму. Вибір Кондрашова свідчить, що для кадрового зростання в рф відданість путіну важливіша за професіоналізм", - зазначає СтратКом ЗСУ.

Після невдалого бунту ватажка ПВК "Вагнер" Пригожина російські генерали також зникають з поля зору. Головнокомандувач Повітряно-космічних сил РФ, генерал Сергій Суровкін, та заступник командувача військ РФ в Україні не показувалися на публіці після так званого бунту "вагнерівців" 23-24 червня.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Москві звільнили "головного рупора" кремлівської пропаганди 5.00 5 1
Політика / Росія
06.07.2023 633
Еще материалы раздела «Росія»