<
НОВИНИ ДНЯ: Криптобіржа, майнінг чи винагорода в іграх. Як отримати криптовалюту та заробляти на ній  Що буде, якщо ігнорувати повістки і не оновити дані в ТЦК  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусів  Мобілізація по-новому: ухилянтів попередили про найжорсткіше покарання  Як правильно оформити реструктуризацію кредиту і чому це потрібно робити  В Україну вже йде потепління: де в четвер пригріє, а де пройдуть дощі  Хакери КНДР крадуть криптовалюту на мільйони доларів і успішно відмивають, - Reutersвсі новини дня
Політика
Світ
07.07.2023 272

У Росії заманюють на війну пенсіонерів: обіцяють більші виплати

Ініціатива російського уряду поширюється на колишніх військових, пожежників та працівників силових структур.

239f6847086913ef9c64c59d42ee5daa_07.07.23

У Росії військовим пенсіонерам, які погодяться воювати в Україні, дозволять отримувати підвищену пенсію. Пише ТСН. 

Про це повідомляє The Moscow Times з посиланням на ухвалу уряду, підписану прем'єр-міністром РФ Михайлом Мішустіним.

Ініціатива поширюється на військових, пожежників, співробітників органів внутрішніх справ, Росгвардії, Федеральної служби судових приставів, Федеральної служби наркоконтролю і Федеральної служби виконання покарань, а також прокурорів і слідчих.

Якщо вони вирушать на війну в Україні добровільно або за мобілізацією, їм запропонують підвищену пенсію з огляду на новий стаж.

Раніше газета The Washington Post з посиланням на розвіддані ЦРУ повідомляла, що до кінця 2023 року Росія планує завербувати 415 тисяч добровольців, з яких 115 тисяч відразу ж будуть відправлені на фронт.

Навесні влада РФ запустила масштабну кампанію з військової агітації. У російських містах розмістили сотні білбордів із рекламою військової служби за контрактом.

Для мешканців Москви запустили спеціальний сайт, гарячу лінію та чат-бот у Telegram. Москвичам, що уклали контракт, обіцяють додаткові виплати від мера Сергія Собяніна.

Нагадаємо, раніше у столиці держави-агресорки Москві вирішили підтягнути військові навички пенсіонерів та влаштували для них змагання. Москвичам похилого віку запропонували на швидкість розбирати автомати Калашнікова і переносити “поранених” на ношах.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Росії заманюють на війну пенсіонерів: обіцяють більші виплати 5.00 5 1
Політика / Світ
07.07.2023 272
Еще материалы раздела «Світ»