<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп ошелешив скандальною заявою про війну в Україні  Незвичний спосіб приготувати молоду картоплю: ви будете у захваті!  "Сигнал з Марса" вдалося розшифрувати: земляни готуються до спілкування з іншопланетянами  Відстрочку українцям даватимуть по-новому: що змінилося й для кого  "Кардинально відрізняється від Будапештського меморандуму": Єрмак розкрив деталі безпекової угоди зі США  Окрім яєчні: 6 страв з яйцем на сніданок, обід чи вечерю  "Бельбек" стає "виснажливою пасткою" для найкращої російської ППО – Forbesвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
07.07.2023 407

"Будьте вкрай обережними": синоптик попередила про негоду в Україні

Атмосферні фронти зіпсують погоду у багатьох областях нашої країни.

У п'ятницю, 7 липня, в багатьох областях України очікується дуже несприятлива погода. Пише УНІАН. 

"Враховуючи потужні температурні контрасти - від +20 градусів за фронтом і до +39 градусів перед фронтом - явища (сильні зливи, шквали, град) можуть бути сильними і, можливо, завдати шкоди", - попереджає синоптик Наталка Діденко.

За її даними, атмосферні фронти зумовлять у північних, центральних областях, багатьох західних та місцями на півдні України (переважно Одещина, Миколаївська область) сильні зливи та грози, а  при грозах можливі шквали та град.

На сході серйозних опадів не передбачається, переважно сонце і спека. Волинь, Львівщина та ввечері Закарпаття також завтра звільняться від дощів.

"Будьте вкрай обережними - паркуйте автомобіль подалі від високих старих дерев, білбордів тощо, уникайте грози...", - застерегла синоптик.

"У Києві на Івана, 7-го липня, передбачається складна погода - сильні зливи, грози, при грозах зростає ймовірність шквалу й граду", - зазначає Наталка Діденко.

Водночас, за її даними, у столиці почне спадати спека. Завтра у Києві очікується вже +25...+27 градусів.

Нагадаємо, у столиці та у Київській області на завтра, 7 липня, оголошено штормове попередження. За даними Укргідрометцентру, очікуються грози, а вдень по області - в окремих районах град та шквали 15-20 м/с.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Будьте вкрай обережними": синоптик попередила про негоду в Україні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
07.07.2023 407
Еще материалы раздела «Суспільство»