<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Європа
08.07.2023 785

Фінляндія запроваджує нові обмеження на вʼїзд для росіян

Також Фінляндія продовжила заборону на "необовʼязкові поїздки".

9fffb062d49a84f0c7b41186640a6881_08.07.23

Влада Фінляндії запровадила нові обмеження на в'їзд для росіян, які будуть стосуватися студентів, бізнесменів і власників нерухомості. Пише ТСН. 

Про це інформує видання Yle.

У Фінляндії для росіян продовжили заборону вʼїзду на територію країни, якщо їх поїздка має "необовʼязковий характер".

Також у Хельсінкі запровадили нові обмеження, які стосуються студентів, бізнесменів і власників нерухомості. Тепер студенти з Росії зможуть потрапити на територію Фінляндії лише в разі навчання, що веде до здобуття вищої освіти.

Російські бізнесмени тепер не зможуть здійснювати транзит на територію інших держав через Фінляндію. Крім того, вони повинні будуть надати вагому причину для в'їзду на територію країни.

Також причину приїзду до Фінляндії тепер повинні будуть пояснювати власники нерухомості, які є громадянами Росії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росіяни кинулися продавати свої дачі у Фінляндії після повідомлень про обмеження на в'їзд до країни.

Крім того, ми раніше інформували, що уряд Фінляндії вислав дев’ятьох працівників російського посольства, які займалися шпигунською діяльністю.

Оценка материала:

5.00 / 1
Фінляндія запроваджує нові обмеження на вʼїзд для росіян 5.00 5 1
Політика / Європа
08.07.2023 785
Еще материалы раздела «Європа»