<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вкотре переконує, що зупинить війну в Україні, а Байден назвав Путіна військовим злочинцем під час дебатів  Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотніше  ЄС відкрив для України переговори про вступ: що отримають українці та чи зможемо ми стати членом Євросоюзу до 2030 рокувсі новини дня
Політика
Україна
07.07.2023 456

Міноборони просить українські телеграм-канали не викладати новини з фронту “день у день”

Міністерство оборони просить українські телеграм-канали не викладати новини з фронту “день у день”.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

“Звертаюсь на прохання наших військових до всіх телеграм-каналів, які інформують про оперативну ситуацію на фронті. Не викладайте новини з фронту в онлайн-режимі і день у день – наших накривають одразу після цього. Ну така специфіка нашого ворога. Лише після оприлюднення інформації офіційними спікерами – Генштабу, ОСУВів, Міноборони”, – написала Ганна Маляр.

Вона зауважила, що зазначені відомства узгоджують інформацію перед оприлюдненням з підрозділами безпеки операцій та безпосередньо з командуваннями на місцях.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міноборони просить українські телеграм-канали не викладати новини з фронту “день у день” 5.00 5 1
Політика / Україна
07.07.2023 456
Еще материалы раздела «Україна»