<
НОВИНИ ДНЯ: Байден заявив, що візьме участь у дебатах з Трампом  На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  В Україні буде тепло, але в окремих регіонах - дощі: прогноз погоди на 28 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
08.07.2023 1045

ЗСУ знову просунулися на Бахмутському напрямку: Сирський показав відео

Захисники України мають успіхи поблизу Бахмута. Там активно палають ворожі танки.

2bbfca29af426a8aac8adc53efdc01b3_08.07.23

Українські військові знову просунулися на Бахмутському напрямку і повернули окуповані території. Пише ТСН. 

Про це 7 липня повідомив командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Сирський.

"Бахмутський напрямок. Сили оборони мають успіхи та просування вперед. Повернули раніше окуповані території", - розповів він.

Крім того, Сирський показав роботу українських військових, які з двох пострілів знищили ворожий танк.

"На відео робота 3-ї ОШБр на околицях міста Бахмут. Два постріли з NLAW та Javelin і танк окупантів Т-80 перетворився на металобрухт", - прокоментував командувач Сухопутних військ ЗСУ.

Нагадаємо, аналітики американського Інституту вивчення війни повідомили, що Сили оборони України домоглися успіху на Бахмутському напрямку, активно нарощуючи тиск на окупантів на околицях цього міста. Також ЗСУ продовжують просування на Запорізькому напрямку.

Своєю чергою, у Міноборони України повідомили, що українські Сили оборони поступово просуваються на сході, а росіяни у Бахмуті вже фактично опинилися у пастці.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ знову просунулися на Бахмутському напрямку: Сирський показав відео 5.00 5 2
Політика / Україна
08.07.2023 1045
Еще материалы раздела «Україна»