<
НОВИНИ ДНЯ: Діткам сподобається. Тримайте рецепт найсмачнішого чорничного чизкейка  До чого падають чи гаснуть свічки у церкві: що про це кажуть народні прикмети  Пів України накриють грози: яка погода очікує нас у неділю 26 травня  Експерт про морські дрони з "Градами": СБУ знову на крок випередила росіян  Феєрія смаку! Соковиті українські сальники: як їх приготувати за старовинним рецептом  До Києва йдуть дощі: синоптики назвали точну дату, коли почнуться опади  Чи мають право правоохоронці доправляти до ТЦК людину, оголошену в розшук: пояснення голови Нацполіціївсі новини дня
Політика
Росія
08.07.2023 453

Пригожин може стати новим президентом РФ: експерт пояснив, як ватажок терористів візьме Путіна за "Фаберже"

Зупинити Пригожина на шляху до Кремля може тільки смерть.

e370e9a1703a38f52e2f99f27b43d608_08.07.23

Ватажок терористів “Вагнера” Пригожин має намір взяти участь у президентських виборах в РФ наступного року. Пише ТСН. 

Про це в інтерв’ю програмі “Аргумент” розповів полковник запасу КДБ, ексрозвідник Сергій Жирнов.

За його словами, якщо Пригожина не “приберуть” до президентських виборів, у нього є всі шанси переграти російського диктатора Путіна.

"Пригожин, за моїми розрахунками, повинен змусити Путіна влаштувати справжні вибори президента Російської Федерації. Він вийде до народу і скаже: "Ось 20 років вас обманювали, от не було ніяких виборів, а ці вибори будуть справжні. Буду розстрілювати будь-якого, хто буде помічений за махлюванням. І я виставляю свою кандидатуру проти кандидатури Путіна", - каже Сергій Жирнов.

Він також додав, що потенційно Пригожин може стати наступним президентом РФ. Зупинити його шлях до Кремля може тільки смерть. Водночас якщо б не переговорний процес, коли ватажок терористів влаштував в Росії заколот, “вагнерівці” зайшли б до Кремля.

"Наступного разу нічого оголошувати не будуть - вони прийдуть в Москву, займуть Кремль, а потім звідти Пригожин з матюками запише відео, виведе Путіна, підвісить його за "Фаберже" на найближчому суку, десь там в кремлівському палаці", - прогнозує колишній розвідник.

Нагадаємо, що Зеленський розповів, чому Путін після заколоту поїхав до Дагестану.

Оценка материала:

5.00 / 1
Пригожин може стати новим президентом РФ: експерт пояснив, як ватажок терористів візьме Путіна за "Фаберже" 5.00 5 1
Політика / Росія
08.07.2023 453
Еще материалы раздела «Росія»