<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати пухкі булочки для бургера: розповідає блогерка  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  В Україні від 1 вересня може здорожчати вартість пального: у ВР схвалив законопроєкт  Вибори 202...5? та зміна Кабміну: що планують у Зеленського і де себе бачить опозиція  Україну накриє спека до +41°: синоптики назвали небезпечні дати  Опубліковано рейтинг найкращих вишів України 2024 року: хто увійшов до списку  Морські дрони СБУ змінили уявлення про війну на морі – зараз їх вивчають у НАТО: експертвсі новини дня
Політика
Україна
09.07.2023 428

Експерт розповів, на якій ділянці фронту особливо потрібні касетні боєприпаси

На півдні України російські окупанти окопалися особливо ретельно.

Касетні боєприпаси, які США нададуть українським військовим, зіграють дуже важливу роль на півдні країни, де зараз точаться запеклі бої з російськими загарбниками. Пише ТСН. 

Про це в етері телемарафону заявив військовий експерт Павло Нарожний.

"Вони будуть найбільш ефективними там, де зараз чиняться найбільш запеклі бої. Це в першу чергу, я думаю, південь України", - заявив експерт.

Він зазначив, що на півдні України російські окупанти окопалися особливо ретельно, тому касетні боєприпаси дозволять ефективно знищувати особовий склад ворога.

"Там, де вони (російські військові, – ред.) дуже сильно, дуже гарно вкопалися, там, де розвивається наш наступ... Там є три основні напрямки наступу. Там, де треба знищувати особовий склад в укріпленні", - сказав Нарожний.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що США планують передати Україні касетні боєприпаси, але цей крок буде тимчасовим.

Крім того, ми раніше інформували, що військовий експерт вказав на переваги і недоліки касетних боєприпасів, які Україні можуть передати США.

Оценка материала:

5.00 / 2
Експерт розповів, на якій ділянці фронту особливо потрібні касетні боєприпаси 5.00 5 2
Політика / Україна
09.07.2023 428
Еще материалы раздела «Україна»