<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко заявив про "високу боєготовність" військ Білорусі та РФ через "активізацію" ЗСУ  Проросійський Орбан у Києві: шантаж, нова угода з Угорщиною та пропозиція капітулювати перед Путіним  "Укрзалізниця" оновить правила перевезення тварин: що відомо  Частину України накриє спека до +38 градусів  Байден назвав рішення Верховного суду щодо імунітету Трампа "небезпечним прецедентом"  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погодивсі новини дня
Політика
Україна
09.07.2023 389

Російських туристів в окупованому Криму обслуговуватимуть "мішені" для ЗСУ

Через посилені перевірки транспорту на Кримському мосту утворюються багатокілометрові затори.

95cc8cce3ffa53580cb459648c3ab331_09.07.23

До окупованого міста Керч на Кримському півострові прибув великий десантний корабель ВМФ Росії. Він повинен перевозити автомобілі російських туристів до порту “Кавказ” у разі погіршення ситуації із заторами на Кримському мосту. Пише ТСН. 

Як повідомляє The Moscow Times, голова Мінтрансу РФ Віталій Савельєв на нараді із президентом держави-агресорки Володимиром Путіним заявив, що армія може допомогти вирішити проблему із завантаженістю моста.

За його словами, міністр оборони Сергій Шойгу пообіцяв надати два великі десантні кораблі, кожен з яких здатний перевозити до 40 автомобілів. Савельєв зазначав, що судна можуть виконувати по п'ять рейсів на добу.

Російські окупанти оминули увагою те, що російські десантні кораблі є законними цілями для ЗСУ.

Зрештою Путіну на тій же нараді озвучили пропозицію перевозити російських туристів до Криму сухопутним коридором - через анексовані українські регіони, які регулярно зазнають обстрілів.

Багатокілометрові затори біля Кримського мосту утворюються через посилення правил догляду машин після вибуху, який стався восени минулого року.

Нагадаємо, на в’їзді до тимчасово окупованого Криму росіяни посилили перевірки – туристи стоять по сім годин у багатокілометрових заторах, охорона обшукує кожну машину на наявність вибухівки через побоювання, що бойовики ПВК "Вагнер" можуть готувати підрив Кримського мосту.

Оценка материала:

5.00 / 1
Російських туристів в окупованому Криму обслуговуватимуть "мішені" для ЗСУ 5.00 5 1
Політика / Україна
09.07.2023 389
Еще материалы раздела «Україна»