<
НОВИНИ ДНЯ: Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  Мобілізація до 25 років: чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованих  "Дружба" Китаю і Росії може сколихнути світ: Financial Times про наслідки їхнього економічного співробітництва  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  У рейтингу областей України щодо вартості оренди житла змінився лідер  Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіливсі новини дня
Політика
Світ
09.07.2023 329

Росія після війни нікуди не зникне: естонський генерал пояснив чому

Проте РФ потрібно зробити слабшою, щоб світ міг їй протистояти.

af9b5347133a5077810fbd3bfe917b0e_09.07.23

Росія ні в цьому, ні в наступному році не зникне з карти світу. Водночас агресивний режим Путіна програє війну.

Про це в інтерв’ю ТСН.ua розповів естонський генерал, командувач Ліги оборони Естонії та чинний депутат естонського парламенту Мееліс Кійлі.

“Я не бачу такого колапсу, як ми очікуємо, що вся держава розвалиться. Треба бути реалістами. Росія залишиться там, де вона є. Вони не зникнуть. Вони програють війну, але не зникнуть. Вони не будуть демократичними. Вони завжди будуть для нас загрозою, але ми повинні зробити їх якомога слабшими, щоб цивілізований світ міг їм протистояти”, - зазначив генерал.

Нагадаємо, що ватажок терористів “Вагнера” Пригожин має намір взяти участь у президентських виборах в РФ наступного року.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія після війни нікуди не зникне: естонський генерал пояснив чому 5.00 5 1
Політика / Світ
09.07.2023 329
Еще материалы раздела «Світ»