<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає у Байдена пройти перевірку на наркотики перед дебатами  США проведуть наступного тижня чергове засідання "Рамштайну"  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Местами грозы. Синоптики рассказали о погоде на 19 мая в Украине  Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травнявсі новини дня
Політика
Світ
08.07.2023 385

Україна заслуговує на членство в НАТО – Ердоган

Туреччина продовжує підтримку України.

a1824441ba593c4876f05ec53e73a231_08.07.23

Турецький президент Реджеп Таїп Ердоган висловив підтримку територіальної цінності України. Пише ТСН. 

Про це він заявив під час пресконференції з українським президентом Володимиром Зеленським, який перебуває у Туреччині з робочим візитом.

"Україна заслуговує на членство в НАТО", - додав турецький лідер.

"Надаватимемо будь-яку підтримку, щоб Україна стала на ноги", - сказав він.

Також Ердоган наголосив, що кримські татари затято ведуть боротьбу за незалежність.

Візити Зеленського до Болгарії, Чехії та Словаччини

Раніше український президент Зеленський здійснив ряд закордонних візитів. Спочатку Володимир Зеленський прибув до Болгарії, де зустрівся з керівництвом держави.

Далі вирушив до Чехії та зустрівся з високопосадовцями цієї держави. Під час цього Чехія оголосила, що передасть ЗСУ гелікоптери, снаряди і навчатиме українських пілотів на F-16

Після вирушив до Словаччини, де зустрівся президенткою Зузаною Чапутовою, премʼєр-міністром Людовітом Одором, головою Національної Ради Борисом Колларом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна заслуговує на членство в НАТО – Ердоган 5.00 5 2
Політика / Світ
08.07.2023 385
Еще материалы раздела «Світ»