<
НОВИНИ ДНЯ: Родина Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - CNN  Вчені виявили іншопланетне життя у Сонячній системі  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотніше  Західним областям у вівторок прогнозують послаблення спеки  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвокатавсі новини дня
Політика
Росія
10.07.2023 470

На Росію чекає ще один сюрприз: командир легіону російських добровольців заявив про амбітні плани

Легіон "Свобода Росії" планує нову операцію, щоб скористатися безладом в РФ після заколоту Пригожина.

393bee73a84f267e0f9a5082cecef1ad_10.07.23

Найближчим часом на території держави-агресорки відбудеться ще один рейд російських добровольців, які в складі легіону “Свобода Росії” борються проти режиму Путіна. Пише ТСН. 

Про це повідомив в інтерв'ю The Observer командир легіону з позивним "Цезар".

"Протягом наступного місяця або близько того буде ще один сюрприз. Це буде наша третя операція. Після неї буде четверта, і п'ята. У нас амбітні плани. Ми хочемо звільнити всю нашу територію", - заявив він.

Попередній рейд, проведений спільно з бійцями “Російського добровольчого корпусу” “Цезар”  назвав розвідувальною операцією.

Цього разу російські добровольці прагнуть скористатися безладом в РФ після заколоту Євгена Пригожина.

Командир легіону “Свобода Росії” вважає, що повстання ватажка “вагнерівців” послабило режим Путіна і передбачає, що він впаде до кінця 2024 року.

“Цезар” визнав, що його ополчення може функціонувати лише за допомогою українських військових, але заявив, що, опинившись на території Росії, вони приймають власні незалежні рішення. За його словами, бронетехніка легіону в основному була взята з російських складів, захоплених в Україні.

Раніше експерти стверджували, що рейди до Бєлгородської області військових підрозділів “Російського добровольчого корпусу” та легіону “Свобода Росії”, які зі зброєю борються проти путінського режиму, свідчать про намагання створити так звану “буферну зону” на території РФ.

Нагадаємо, наприкінці травня з'явилася інформація в західній пресі, що легіон "Свобода Росії" вербує тисячі росіян для наступу на Москву.

Оценка материала:

5.00 / 2
На Росію чекає ще один сюрприз: командир легіону російських добровольців заявив про амбітні плани 5.00 5 2
Політика / Росія
10.07.2023 470
Еще материалы раздела «Росія»