<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко заявив про "високу боєготовність" військ Білорусі та РФ через "активізацію" ЗСУ  Проросійський Орбан у Києві: шантаж, нова угода з Угорщиною та пропозиція капітулювати перед Путіним  "Укрзалізниця" оновить правила перевезення тварин: що відомо  Частину України накриє спека до +38 градусів  Байден назвав рішення Верховного суду щодо імунітету Трампа "небезпечним прецедентом"  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погодивсі новини дня
Політика
Україна
10.07.2023 337

Що означає повернення командирів захисників "Азовсталі": пояснення генерала та ексрозвідника

Для українців повернення своїх захисників - це потужний сигнал.

d9fcb7d744496dd785752133a29db011_10.07.23

Генерал-лейтенант, колишній голова Служби зовнішньої розвідки Валерій Кондратюк пояснив, що повернення командирів захисників "Азовсталі" - це потужний сигнал того, що Україна не залишить своїх захисників. Пише ТСН. 

Про це він сказав 8 липня в етері телемарафону.

Колишній голова Служби зовнішньої розвідки вважає, що дії української влади - це дуже потужний сигнал того, що наша держава не покине своїх воїнів.

"Це великий емоційний сигнал... Україна ніколи не залишить своїх захисників, де б вони не були. І буде вживати всі можливості: і дипломатичні, і військові для того, щоб повернути всіх наших військовослужбовців із полону... Те, що сьогодні відбулося - велика заслуга особисто президента України і наших дипломатів", - наголосив Кондратюк.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у суботу, 8 липня, повідомив, що повертається додому разом із командирами захисників "Азовсталі", які після обміну восени 2022 року весь цей час були у Туреччині.

Зазначимо, що 21 вересня 2022 року  200 українських героїв обміняли на кума Путіна Віктора Медведчука, а командирів "Азовсталі" - на 55 окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Що означає повернення командирів захисників "Азовсталі": пояснення генерала та ексрозвідника 5.00 5 2
Політика / Україна
10.07.2023 337
Еще материалы раздела «Україна»