<
НОВИНИ ДНЯ: Частину України накриє спека до +38 градусів  Байден назвав рішення Верховного суду щодо імунітету Трампа "небезпечним прецедентом"  Світовий банк перевів Україну до групи країн з доходами вищими за середні  Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погоди  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  Україну накрила аномальна спека: синоптики шокували прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
10.07.2023 403

В Україні вже будують завод безпілотників Bayraktar

Міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін повідомив, що в Україні будують завод для виробництва байрактарів.

Про це міністр розказав в ефірі телемарафону.

"Якщо говорити про завод Bayraktar, про який уже кілька років йдуть розмови в Україні, то почалися будівельні роботи. Були переговори, згодом були зупинки, скандали. Цей завод почав будуватися на ділі, а не лише на меморандумах", — зазначив міністр.

Раніше повідомлялося, що на майбутньому заводі із виробництва безпілотників Bayraktar в Україні будуватимуть не тільки БПЛА TB2, які зараз активно використовують ЗСУ, а й безпілотні винищувачі Bayraktar Akıncı та Bayraktar Kizilelm.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні вже будують завод безпілотників Bayraktar 5.00 5 1
Політика / Україна
10.07.2023 403
Еще материалы раздела «Україна»