<
НОВИНИ ДНЯ: Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Теракти у Дагестані: Кремль почав кампанію протидії екстремізму на Кавказі, - ISW  Чи замаскують працівників ТЦК з повістками під перехожих: що відомо  Ідеальний гороховий суп: додайте до страви всього лише один інгредієнт за 2 хвилини до кінця варіння  Ангел убив 185 тис. солдатів за одну ніч: як археологам вдалося підтвердити біблійну історію  Один з найбагатших росіян домігся зняття санкцій ЄС з себе та дружинивсі новини дня
Політика
Україна
11.07.2023 1326

Бійці наблизились до основної лінії оборони окупантів на Запоріжжі: бої стають більш запеклими

Замість масованого руху техніки у наступі рухається піхота, прокладаючи коридори у мінних полях.

379f22a169ef7b18d283a3c3d0633e60_11.07.23

Українські воїни з запеклими боями наблизились до основної лінії оборони окупантів. Кожний метр у контрнаступі дається важко, оскільки ворог набудував багато фортифікаційних укріплень, замінував тисячі гектарів. Удень і вночі у повітрі  ворожі “Орлани” та “Ланцети” полюють на нашу техніку. Однак наші оборонці  рухаються та йдуть уперед до перемоги, йдеться в ТСН.

Окупанти на Запоріжжі намагаються стримати наш наступ. Колишній водій на прізвисько “Бетер” тепер вже понад рік воює у полях та посадках. Має важке поранення, але повернувся на фронт. “Все прийшло саме собою, я в армії не служив, це вперше прийшов, коли батьківщина покликала. До всього звик”, - каже він.

Тут більшість бійців не мають бойового досвіду АТО, всьому вчились вже на передовій у ТРО. Бої дуже інтенсивні і важкі, усі території заміновані, а це ускладнює рух. “Найбільше техніки ми втрачаємо через міни та дрони- камікадзе”, - розповідають бійці.

Замість масованого руху техніки у наступі рухається піхота, прокладаючи коридори у мінних полях. Вона долає у день від кількох десятків метрів до сотні, вибиваючи з посадок окупантів. Наших штурмовиків 24 на 7 підтримує артилерія.

“Банкір” - колишній директор паливної компанії, тепер у піхоті штурмує укріплення окупантів на Запоріжжі. “Хлопці тренуйтесь фізично, шукайте можливість їздити на стрільби, освоюйте зброю, треба готуватись до цього, якщо не будемо готуватися, буде тяжко відстояти незалежність”, - закликає він.

Крок за кроком наші бійці долають ворожі укріплення наближаючись до основної ешелонованої лінії оборони - з підземними ходами, бетонованими дотами і суцільними мінними полями, за яку розгорнуться ще більш запеклі бої.

Оценка материала:

5.00 / 1
Бійці наблизились до основної лінії оборони окупантів на Запоріжжі: бої стають більш запеклими 5.00 5 1
Політика / Україна
11.07.2023 1326
Еще материалы раздела «Україна»