<
НОВИНИ ДНЯ: Угорщина працює над переоцінкою свого членства в НАТО, - Орбан  Чи перевіряють додаток Резерв+ на кордоні: відповідь ДПСУ  Мобілізація в Україні: що означають статуси в картці військовозобов’язаного  До України мчить антициклон: синоптик попереджає про шторм  Без сюрпризів не минеться: синоптик дав прогноз погоди на все літо  Вихідні будуть теплими, але з короткочасними дощами  Чи потішить теплом перший місяць літа: синоптики розповіли про погоду в червнівсі новини дня
Політика
Росія
12.07.2023 389

Зустріч Путіна та Пригожина – фейк: ексспівробітник КДБ РФ спростував брехню Кремля

Президент РФ Путін нібито зустрівся з командирами ПВК "Вагнер" та Пригожиним у Кремлі 29 червня.

ddb22fc9c8f6ba534535af8f743c6e80_12.07.23

Дмитро Пєсков днями заявив пропагандистським ЗМІ, що президент РФ Володимир Путін зустрівся з командирами ПВК "Вагнер" та Євгеном Пригожин у Кремлі 29 червня після так званого заколоту та походу на Москву. За його словами, на зустріч нібито були запрошені 35 осіб, вона тривала майже три години, проте про деталі бесіди не повідомлялося. Пише ТСН. 

Ексспівробітник КДБ і Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Жирнов у коментарі "24 Каналу" спростував фейкову заяву прессекретаря Путіна.

"Путін зустрічається з 35 вагневірцями. Ви собі уявляєте цю кімнату, в ній повинно бути 150 співробітників ФСО, озброєних до зубів, щоб ці "вагнерівці" голими руками Путіна не задушили", – сказав Жирнов.

До того ж, ексспівробітник КДБ зауважив, що "вагнерівці" не погодилися б здати зброю для зустрічі з диктатором Путіним, адже в такому разі Кремль перетворився б для них на пастку, де б їх могли просто заарештувати.

"Ну який вагнерівець здасть зброю, якщо йому скажуть увійти? Це фантастика. Такої зустрічі в принципі не могло бути. І те, що про неї розповів Пєсков – доказ, що її не було… Я 10 років говорю, що він (Путін – ред.) просто дурень", – зазначив Жирнов.

Нагадаємо, очільник ГУР Кирило Буданов розповів цікаві деталі бунту Пригожина – найманці дійшли до ядерної бази.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зустріч Путіна та Пригожина – фейк: ексспівробітник КДБ РФ спростував брехню Кремля 5.00 5 2
Політика / Росія
12.07.2023 389
Еще материалы раздела «Росія»