<
НОВИНИ ДНЯ: Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експертавсі новини дня
Політика
Світ
12.07.2023 359

У Путіна влаштували істерику через далекобійні ракети від Франції: погрожують Києву "наслідками"

У Кремлі невдоволені, що в України будуть далекобійні ракети.

f48d802bb03bcc6aee9bae070e3888da_12.07.23

У вівторок, 11 липня, французький президент Еммануель Макрон оголосив про передавання Україні далекобійних ракет SCALP. У Кремлі уже влаштували істерику через це та погрожують Києву "наслідками". Пише ТСН. 

Про це заявив речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков, пишуть російські пропагандисти.

Представник кремлівського режиму Пєсков заявив, що "рішення Франції про передавання Україні делекобійних ракет було помилковим".

Він істерично додав, що "це матиме для Києва негативні наслідки" та пригрозив, що "це рішення змусить Росію вжити заходів у відповідь".

Представник диктатора не уточнив, як саме російська терористична армія має намір мститись Україні за захист своїх територій та громадян.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон заявив, що його країна передасть Україні далекобійні ракети. Йдеться про SCALP.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Путіна влаштували істерику через далекобійні ракети від Франції: погрожують Києву "наслідками" 5.00 5 1
Політика / Світ
12.07.2023 359
Еще материалы раздела «Світ»