<
НОВИНИ ДНЯ: "Я оновив свої дані": очільник УГКЦ розповів про ставлення церкви до мобілізації духовенства  Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовище  Найсмачніший український борщ — рецепт  Спека посилиться: синоптик розповіла про погоду на початку липня  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Зеленський: у України із Заходом різне розуміння перемогивсі новини дня
Політика
Україна
14.07.2023 318

“Не можемо стояти десятиліття”: Зеленський назвав очікування від військової підтримки Заходу

Лідери західних країн-партнерів запевнили, що допомога триватиме стільки, скільки буде потрібно.

a106494eb3b9905524ed74f57859ead9_14.07.23

Президент України Володимир Зеленський вважає, що військова підтримка від країн Заходу повинна мати позитивний результат, зокрема, на полі бою. Пише ТСН. 

Про це він говорив на пресконференції після розмови з президентом США Джо Байденом на полях саміту НАТО у Вільнюсі.

За словами українського лідера,  на саміті він побачив підтримку від Сполучених Штатів Америки, Німеччини, Франції, Польщі та інших країн, лідери яких запевнили, що будуть допомагати і підтримувати Україну стільки, скільки потрібно.

“Ми з вами повинні розуміти, що все це [військова допомога] залежить і від того, які дії у нас будуть і на полі бою... Ми не можемо просто стояти на місці і розраховувати, що десятиліття нас буде хтось підтримувати... Я впевнений, що повинен бути позитивний результат”, - наголосив Зеленський.

Президент також повідомив, що західні партнери пообіцяли, що підтримка не буде зменшуватись.

Нагадаємо, на саміті НАТО країни G7 заявили про намір надати Україні швидку та сталу допомогу у сфері безпеки, сучасну військову техніку на суші, морі та в повітрі, а також економічну допомогу.

Оценка материала:

5.00 / 2
“Не можемо стояти десятиліття”: Зеленський назвав очікування від військової підтримки Заходу 5.00 5 2
Політика / Україна
14.07.2023 318
Еще материалы раздела «Україна»