<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Світ
14.07.2023 399

"Погана для вас новина": Байден пожартував під час зустрічі з Зеленським

Байден запевнив, що США підтримуватимуть Україну.

44d6d9586c2293c623001da8f1ff6fbd_14.07.23

Президент США Джо Байден на полях саміту НАТО пожартував під час зустрічі з українським лідером Володимиром Зеленським. Він зазначив, що у нього є "погані новини для України".

Про це йшлось під час спільного брифінгу президентів США та України. Пише ТСН. 

Байден у своїй вступній промові наголосив, що він захоплюється українським народом, який сміливо протистоїть російській агресії. Він визнав, що українці хвилюються, бо зброя може не надто швидко надходити. Байден також наголосив, що Україна у майбутньому буде членом НАТО і що "всі це ще відсвяткують".

Наприкінці своїх слів президент США вирішив пожартувати, що мовляв "тепер Україна тепер нікуди не дінеться від США".

"Я хочу вам подякувати за те, що ви робите. Погана для вас новина у тому, що ми нікуди не подінемось, ми від вас не відстанемо", - сказав Байден та посміхнувся.

Нагадаємо, Зеленський повідомив, що на полях саміту НАТО у Вільнюсі провів переговори з очільником Білого дому Джо Байденом.

Байден заявив, що представники "Великої сімки" підтримали декларацію, в якій йдеться про те, що підтримка України триватиме і в майбутньому.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Погана для вас новина": Байден пожартував під час зустрічі з Зеленським 5.00 5 2
Політика / Світ
14.07.2023 399
Еще материалы раздела «Світ»