<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
15.07.2023 348

Генерал Тарнавський про бої на півдні: як у боксі, тримаємо суперника на відстані

Українські військові під час наступу на півдні тримають ворога на відстані. На великих дистанціях ЗСУ ефективно знищують окупантів.

1___7539_650x410_15.07.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на командувача угруповання військ "Таврія" бригадного генерала Олександра Тарнавського в інтерв'ю CNN.

Генерал порівняв наступальні дії української армії на південних напрямках з боксом.

"Це як у боксі, ми тримаємо суперника на відстані витягнутої руки. Ми не підпускаємо їх близько. Чому? Бо ближній бій - це зовсім інша справа. Отже, на великих дистанціях ми ефективно їх перемагаємо", - сказав Тарнавський.

Бої на півдні України

На початку літа українські Сили оборони посилили наступальні операції у Запорізькій області, а саме на Мелітопольському на Бердянському напрямках. ЗСУ вдалося звільнити декілька населених пунктів.

При цьому українським військовим доводиться проходити через мінні поля та проривати щільну оборону окупантів. Крім того, захисники вражають командні пункти та лінії забезпечення у тилу росіян.

Генерал Олександр Тарнавський визнав, що український контрнаступ розвивається не так швидко, як хотілося, і пояснив, з якими проблемами зіштовхуються ЗСУ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Генерал Тарнавський про бої на півдні: як у боксі, тримаємо суперника на відстані 5.00 5 1
Політика / Україна
15.07.2023 348
Еще материалы раздела «Україна»