<
НОВИНИ ДНЯ: Росія намагається захистити свою авіацію від українських атак: де розмістять військові літаки   Квітень у Києві став одним з найтепліших за останні 144 роки  Коли пекти паску та фарбувати яйця на Великдень 2024  Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит поясниввсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.07.2023 627

Спеку освіжать дощі: де в Україні найближчими днями очікуються опади

У той час, як Європу охопила аномальна спека, в Україні на вихідних очікується сонячна та спекотна погода, проте у деяких регіонах пройдуть короткочасні дощі.

Про це повідомляє Sinoptik.ua. Пише apostrophe.ua.

Погода в суботу 15 липня

На півдні, південному сході та на Закарпатті очікується тепла погода з температурою +28...+31 °C. На решті країни стовпчики термометрів покажуть +24...+26 °C. Щоб легше перенести спеку, рекомендується частіше обполіскувати руки холодною водою і носити вільний одяг з натуральних тканин, який дозволить шкірі дихати.

У більшості регіонів України в суботу не очікується опадів. Однак у Сумській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій та Луганській областях можливі короткочасні дощі та грози.

Погода в неділю 16 липня

Погода в неділю, 16 липня, буде спекотною і без опадів по всій території України. Температура повітря буде коливатися від +28...+31 °C на заході, півночі, півдні та в центрі країни, а в Донецькій, Луганській та Харківській областях очікується близько +26 °C.

Варто зазначити, що 15-16 липня у Чернівецькій, Миколаївській та Херсонській, а 16 липня в Тернопільській, Вінницькій та Івано-Франківській областях України передбачається надзвичайно високий рівень пожежної небезпеки. В таких умовах навіть невелика іскра від автомобільного глушника або сигарети може спричинити пожежу. Тому важливо дотримуватися максимальної обережності та відповідальності.

Оценка материала:

5.00 / 2
Спеку освіжать дощі: де в Україні найближчими днями очікуються опади 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.07.2023 627
Еще материалы раздела «Суспільство»