<
НОВИНИ ДНЯ: У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росії  Зеленський оцінив перспективи нового контрнаступу ЗСУ і назвав умову  В Україні 19 травня утримається суха погода, вдень до +24°  Політолог пояснив, чому Китай буде й надалі підтримувати Путіна  У Польщі змінюють виплати для біженців: що потрібно знати українцям  Закон про мобілізацію набув чинності: оновлення даних, штрафи, конфіскація авто, відстрочка, ВЛК – всі зміни від 18 травня  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Українівсі новини дня
Політика
Україна
16.07.2023 329

"Ніхто мене не зупинить". Залужний заявив про намір звільнити Крим

Українські військові намагатимуться звільнити тимчасово окупований Крим за наявності необхідних засобів. Наших захисників ніхто не зупинить.

_gettyimages_1381680590_650x410_16.07.23

Як повідомляє РБК-Україна, про це в інтерв'ю The Washington Post заявив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

"Щойно в мене з'являться засоби, я щось зроблю. Мені начхати - ніхто мене не зупинить", - підкреслив український генерал.

Як зазначає видання, така заява прозвучала на тлі побоювання деяких західних чиновників щодо реакції російського диктатора Володимира Путіна, якщо українські захисники зможуть розпочати звільнення півострова.

Деокупація Криму

Зазначимо, офіційні представники України неодноразово заявляли про те, що завершення війни з Росією можливе лише за повного звільнення територій від ворога, у тому числі й тимчасово окупованого Криму.

Як зазначав президент Володимир Зеленський, "Україну неможливо уявити без Криму" і перемога неможлива без його деокупації.

Також глава держави наголошував, що ворожі солдати самі почнуть втечу, як тільки наші захисники дійдуть першого села на півострові.

Нагадаємо, раніше представник президента в АРК Таміла Ташева розповідала, що деякі західні політики намагаються переконати Україну відмовитись від ідеї деокупувати Крим. Така реакція ґрунтується на побоюваннях перед застосуванням ядерної зброї.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Ніхто мене не зупинить". Залужний заявив про намір звільнити Крим 5.00 5 2
Політика / Україна
16.07.2023 329
Еще материалы раздела «Україна»