<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивує  Мобілізація чиновників: у Міноборони пояснили, кого можуть призвати до ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
17.07.2023 3125

Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 17-23 липня

Хто зі знаків зодіаку отримає прибуток цього тижня, на кого чекає фінансовий успіх, а кому краще не витрачати гроші.

goroskop_17.07.23

Фінанси відіграють вагому – а для когось і найважливішу – роль у житті кожного з нас. Пише ТСН. 

Добре, коли їх багато, і дуже погано, коли мало, і тут раз на раз не випадає. На кого чекає фінансовий успіх цього тижня – від 17 до 23 липня?

Овен (21.03 – 20.04)

Фінансовий гороскоп для Овнів на тиждень

Можна – і потрібно – розпочинати реалізацію нового професійного проєкту, який виявиться не лише перспективним у кар'єрному сенсі, а й вигідним з матеріального боку.

Телець (21.04 – 21.05)

Фінансовий гороскоп для Тельців на тиждень

Необхідно використовувати будь-яку можливість отримати нові знання професійного характеру – застосувати їх можна буде найближчим часом, і вони, що важливо, допоможуть непогано заробити.

Близнята (22.05 – 21.06)

Фінансовий гороскоп для Близнят на тиждень

Фінансовий успіх цими днями чекає на тих, хто заздалегідь складе докладний план і дотримуватиметься його: якщо хапатися то за одне, то за інше, справи – навіть найважливіші – так і залишаться нереалізованими.

Рак (22.06 – 22.07)

Фінансовий гороскоп для Раків на тиждень

Секрет фінансового успіху – чесність: буде спокуса привласнити гроші, які помилково передасть до рук інша людина (наприклад, касир у супермаркеті), але, поступившись їй, доведеться втратити більше.

Лев (23.07 – 21.08)

Фінансовий гороскоп для Левів на тиждень

Вирішуючи фінансові питання, не варто просити чужої поради – вона, найімовірніше, виявиться помилковою, тому бажано орієнтуватися виключно на підказки внутрішнього голосу.

Діва (22.08 – 23.09)

Фінансовий гороскоп для Дів на тиждень

Маса професійних можливостей, які відкриються в цей час перед представниками знака, призведуть до кар'єрного зростання та фінансового успіху – головне, визначитися із найвигіднішими з них.

Терези (24.09 – 23.10)

Фінансовий гороскоп для Терезів на тиждень

З грошима на цьому тижні треба поводитися максимально обережно: почавши зі, здавалося б, незначного придбання, представники цього азартного знака легко можуть втратити контроль і зробити дірку в бюджеті.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Фінансовий гороскоп для Скорпіонів на тиждень

Не варто ризикувати наявними грошима для того, щоб значно збільшити цю суму: результат такого вчинку навряд чи принесе очікуваний результат, а ось повне фіаско цілком може статися.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Фінансовий гороскоп для Стрільців на тиждень

Зрив ділових домовленостей не варто сприймати, як трагедію: зачинивши одні професійні "двері", доля, найімовірніше, відчинить інші, за якими будуть серйозніші можливості і, що важливо, фінанси.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Фінансовий гороскоп для Козорогів на тиждень

Цього тижня можна укладати договори та підписувати угоди, які мають на меті отримати фінансовий прибуток: успіх у цьому сенсі представникам знака гарантовано.

Водолій (21.01 – 18.02)

Фінансовий гороскоп для Водоліїв на тиждень

Фінансовий добробут у цей час буде безпосередньо пов'язаний з умінням без хибної скромності презентувати свої професійні таланти та здібності начальству: йому до снаги збільшити зарплатню.

Риби (19.02 – 20.03)

Фінансовий гороскоп для Риб на тиждень

Успіх – зокрема й фінансовий – прийде до тих представників знака, які не злякаються перших труднощів і не опустять рук, а, навпаки, почнуть працювати ще впертіше та швидше.

Оценка материала:

5.00 / 1
Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 17-23 липня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Особисті фінанси
17.07.2023 3125
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»