НОВИНИ ДНЯ: Обама підтримав висунення кандидатури Гарріс на пост президента США  У Росії почали блокувати доступ до YouTube  Гарріс заявила про готовність до дебатів із Трампом, - ЗМІ  Полуничне тирамісу в стакані: надзвичайно простий рецепт популярного десерту від Лілії Цвіт  В Україні буде новий стандарт профільної середньої освіти: що зміниться для старшокласників  Взимку працюватимуть усі доступні атомні блоки, є чіткі терміни ремонту, - Галущенко  Замах на Трампа: ФБР хоче допитати експрезидента СШАвсі новини дня
Політика
Україна
17.07.2023 318

"Кадирівці – це більше про маркетинг, а не війну": Череватий про окупантів біля Бахмута

Сергій Череватий розповів про роту "кадирівців" біля Бахмута на Донеччині.

a6a14b6aa4716a3d2891b5f225b8a2e8_17.07.23

Речник Східного угруповання військ ЗСУ, полковник Сергій Череватий розповів, що на Бахмутському напрямку, поблизу села Кліщіївка, перебуває невеликий підрозділ найманців Рамзана Кадирова, проте присутність "кадирівців" більше є маркетинговим ходом, ніж проявом військової тактики. Пише ТСН. 

Про це він розповів в ефірі національного телемарафону.

"Кадирівці – це більше про маркетинг, ніж про військову справу. Тобто мільярди, які були вкладені в режим Кадирова, він змушений відпрацьовувати і показувати, як він намагається віддячити своєму хазяїну. Але як військова одиниця – вони не дають якихось великих результатів", - сказав він.

За словами Череватого, значні втрати під Бахмутом змушують Росія стягує туди "різношерстні" війська. Зокрема, елітний підрозділ повітряно-десантних військ, підрозділ російського спецназу, підрозділ бойового армійського резерву "Барс" і підрозділ "Шторм-Z".

"Бахмут на сьогодні, крім військового значення, має також інформаційно-пропагандистське значення. За це місто росіяни поклали стільки особового складу і техніки! По суті, вони там знищили один з найбоєздатніших своїх підрозділів "Вагнер" і не досягли грандіозних цілей”, - сказав Сергій Череватий.

Нагадаємо, Роман Світан назвав напрямки, де Росія може готувати нові "жести доброї волі".

Оценка материала:

5.00 / 2
"Кадирівці – це більше про маркетинг, а не війну": Череватий про окупантів біля Бахмута 5.00 5 2
Політика / Україна
17.07.2023 318
Еще материалы раздела «Україна»