<
НОВИНИ ДНЯ: Британська розвідка пояснила скасування "танкового біатлону" в Росії другий рік поспіль  Температура вище за норму. Синоптики зробили загальний прогноз на перший місяць літа в Україні  Чи буде цього літа аномальна спека: прогноз синоптика  З сонця у дощ — в Укргідрометцентрі розповіли, де 30 травня буде 30 градусів попри грозу  30 травня до +29°, майже у всіх областях - короткочасні дощі та грози  Дощі, грози та шквали: синоптик розповіла, чого очікувати від погоди 30 травня  В Україні 17-річним юнакам можуть надсилати повістки: пояснення Сухопутних військвсі новини дня
Політика
Світ
17.07.2023 597

Що відбувається з ПВК "Вагнер" після провального заколоту: дані британської розвідки

Російський апарат безпеки вступив у період розгубленості та переговорів після заколоту , кажуть розвідники.

3ae4d8c0eb069ef752c25394bd008d4a_17.07.23

Після періоду розгубленості в Росії в останні дні почала формуватися домовленість щодо майбутнього групи "Вагнера". Пише ТСН. 

Про це пише розвідка Великої Британії.

Так, 12 липня російське Міністерство оборони оголосило, що ПВК "Вагнер" передала 2 тисячі одиниць військової техніки, зокрема і танки.

Станом на 15 липня невеликий контингент "вагнерівців" прибув до табору у Білорусі.

"Одночасно деякі групи соціальних мереж, пов'язані з "Вагнером", відновили діяльність, зосереджуючись на висвітленні діяльності групи в Африці", – повідомила британська розвідка.

За даними розвідки, Кремль, ймовірно, готовий на присутність "вагнерівців" на континенті.

Нагадаємо, у Мережі з'явилося відео, на якому видно пересування ПВК "Вагнер" у Білорусі.  На кадрах видно, як величезна колона військової техніки, яка складається із легкових та вантажних автомобілів, рухається, найімовірніше, трасою Білорусі. Цікаво, що на машинах прикріплені номера так званих ДНР/ЛНР.

Оценка материала:

5.00 / 2
Що відбувається з ПВК "Вагнер" після провального заколоту: дані британської розвідки 5.00 5 2
Політика / Світ
17.07.2023 597
Еще материалы раздела «Світ»