<
НОВИНИ ДНЯ: Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити місто  Щоб не тріскала й довго стояла: секрети випікання паски, про які ви не знали  День вишиванки 2024 року: коли, історія, українські традиції  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Майже пів мільйона: Британія шокувала втратами російської армії у війні в Україні  Рецепт овочевого салату з огірком, болгарським перцем, морквою та гострою заправкоювсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
17.07.2023 421

Очікуються дощі та до +31°С: прогноз погоди в Києві на наступний тиждень

У Києві протягом наступного тижня, з 17 по 23 липня, очікується мінлива погода, синоптики прогнозують дощі. Температура повітря в середньому складе +27°С...+28°С.

Про це повідомив портал Sinoptik. Спека поки не залишає столицю України. Пише OBOZREVATEL.

Понеділок, 17 липня, ясною погодою нас не порадує – хмари у Києві закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вдень +19°С…+31°С.

У вівторок, 18 липня, у Києві ранкові хмари не протримаються довго, у другій половині дня пануватиме ясна погода. Вранці очікується дощ із грозою, який до полудня повинен закінчитися. Решта дня пройде без опадів. Температура повітря вдень +23°С…+29°С.

У середу, 19 липня, у столиці досвітні хмари вранці розсіються, а вдень знову зберуться, щоб ввечері звільнити небо від своєї присутності вже повністю. Без опадів. Температура повітря вдень +18°С…+27°С.

У четвер, 20 липня, погода буде похмурою, небо лише ненадовго позбавиться хмар, але ввечері вони його знову затягнуть. Вранці, можливо, пройде сильний дощ, який ближче до середини дня повинен закінчитися. Більше опадів не очікується. Температура повітря вдень +19°С…+27°С.

У п’ятницю, 21 липня, у Києві хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Без опадів. Температура повітря вдень +18°С…+27°С.

На вихідних, 22 та 23 липня, синоптики прогнозують хмарну погоду, у суботу цілий день йтиме дощ. Температура повітря вдень в середньому +17°С… +26°С.

Як повідомляв OBOZREVATEL, весна 2023 року увійшла у двадцятку найтепліших з 1881 року спостережень. Протягом трьох місяців було зафіксовано сім температурних рекордів добової температури повітря.

Оценка материала:

5.00 / 1
Очікуються дощі та до +31°С: прогноз погоди в Києві на наступний тиждень 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
17.07.2023 421
Еще материалы раздела «Суспільство»