<
НОВИНИ ДНЯ: Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
Бізнес
Економіка
17.07.2023 385

Міністри фінансів країн G7 підтвердили непохитну підтримку України

Міністри фінансів країн "Великої сімки" підтвердили свою непохитну підтримку України на тлі повномасштабного російського вторгнення.

Про це заявив міністр фінансів Японії Шуничі Судзукі, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Kyodo.

"Ми підтвердили, що не похитнемося в підтримці України", - сказав Судзукі після головування на зустрічі країн G7 напередодні фінансових зборів "Великої двадцятки" у місті Гандінагар на заході Індії. Міністр фінансів України Сергій Марченко віртуально приєднався до недільної зустрічі.

Міністри фінансів країн G7 обговорили свою скоординовану відповідь Росії як посилення економічних санкцій проти країни-агресора. Політики також порушили питання про глобальні податкові реформи, націлені на транснаціональні корпорації, що знаходиться на порядку денному зборів G20.

Напередодні зустрічі міністрів фінансів країн G20 у понеділок та вівторок, міністри "Великої сімки" наголосили на необхідності досягнення мети щодо проведення податкових реформ у 2025 році та закликали транснаціональні корпорації платити свою справедливу частку.

Оценка материала:

5.00 / 1
Міністри фінансів країн G7 підтвердили непохитну підтримку України 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
17.07.2023 385
Еще материалы раздела «Економіка»